Monipuolinen LVI-eristys Hämeenlinnan seudulla

Putki-, jäähdytysputki- ja ilmastointieristys ammattitaidolla

Monipuolinen LVI-eristys on Tmi Putkieristys M.Koskisen toiminnan ydintä. Osaamisemme kattaa niin putkieristyksen, jäähdytysputkieristyksen kuin ilmastointieristyksenkin sekä saneeraus- että uudiskohteissa. Kuvagalleriassa voit tutustua työmme jälkeen. Hankimme tarvittavat eristystarvikkeet kohteeseen ja työn valmistuttua siivoamme jälkemme. Koska eristystöissä materiaalit ovat suuressa roolissa, käyttämämme putkieristeet tulevat alan tunnetuilta ja luotettavilta valmistajilta. Palvelualuettamme ovat mm. Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää sekä muu Kanta-Häme. Ota yhteyttä ja kysy lisää LVI-eristyksestä!

Putkieristys

Vesijohtoputkien eristys on pääpalveluitamme. Vesijohtoeristyksen ideana on pitää kylmävesi kylmänä ja kuuma vesi kuumana. Teemme niin villoitukset, pellitykset kuin kumityötkin − alusta loppuun sen, mitä tarvitaan laadukkaaseen, energiaa säästävään putkieristykseen. Valitsemme jokaiseen kohteeseen sopivimmat materiaalit; tavallisimmin käytetään villaa, mutta esimerkiksi ahtaampiin kohteisiin sopii erinomaisesti kumieristys.  Olemme toteuttaneet lukuisia putkieristystöitä Hämeenlinnan ja muun Kanta-Hämeen seudulla.

Jäähdytysputkieristys

Jäähdytysputkien eristys on tärkeää, jotta kondenssivesi ei pääse vaurioittamaan rakenteita. Teemme eristyksiä niin omakotitaloihin, kerrostaloihin, toimisto- ja liikerakennuksiin kuin muihinkin kohteisiin. Kun jäähdytysputkieristys tehdään huolellisesti osaavan ammattilaisen toimesta, vältytään kalliilta korjauskustannuksilta.

Ilmastointieristys

Putkieristys- ja jäähdytysputkieristystöiden ohella osaamiseemme lukeutuu myös ilmastointieristys. Ilmastointieristys toteutetaan useimmiten villaverkkomatolla, joka pinnoitetaan tarvittaessa pellittämällä riippuen siitä, onko kyseessä paloeristys vai lämmöneristys.

Eristystarvikkeiden myynti

Eristystöiden lisäksi meillä on kompakti valikoima eristystarvikkeita. Kysy lisää!

Tilaa LVI-eristys alan ammattilaiselta

Kun haluat varmistua siitä, että tarvitsemasi LVI-eristys tehdään kerralla oikein, käänny meidän puoleemme. Olemme toteuttaneet lukuisia putkieristystöitä niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voisimme olla sinulle parhaiten avuksi!

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä!

Jos haluat kysyä lisää putkieristyksestä tai pyytää saman tien tarjouksen, voit tehdä sen kätevästi tällä lomakkeella. Palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse